Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

vecka 24/2018

11 jun , 2018, 16.24 Jenna Matintupa

 

När en som annars lever ett ganska lugnt småbarnsliv går på dagsfest med fri tillgång till skumpa kan det bli ganska, ehm, trött. Om vi säger så: igår var inte min bästa söndag i livet. Men när kvällen väl kom började jag känna mig som en människa igen. Som tur är Agnes dagis stängt idag, så hade ändå en extra ledig dag insatt. Hade med andra ord inte så farlig dagen efter-ångest (okej lite) över att hela söndagen gick i stöpet.  Vi tar igen den lediga dagen idag stället, med att vakna klockan sex. Tack så mycket avkomman, tack.

Fint att universum passade på levererade en riktigt sommardag åtminstone. Och att vecka överlag ser väldigt lovande ut. Dessutom är det bara lite på en vecka midsommar och semester. Så all good in the hood just nu.

ett, två, tre, fyra.

Ska vi titta på vad veckan har att komma med?

Måndag och vi har hittills idag varit och fixat ny innering till vagnen som har punktering, varit på utflykt till Ainoa. Ett besök till akademiska bokhandeln och fika. Bästa med hela dagen var ändå åka metro och rulltrappor tyckte huvudpersonen.

På Tisdag jag ska jobba med alla tusen grejer jag har på gång. Och så har jag bokat in en lunchdate.

Onsdag ska jag iväg till Ekenäs på möte och sen träffa Sannah på kvällen.

På torsdag har jag inget inplanerat förutom lunch med Malin och att mina föräldrar kommer till stan på kvällen. Så innan det ska jag jobba klart så jag kan med gott samvete vara ledig resten av veckan.

Resten av veckan är mina föräldrar här och vi ska söka kläder till dem till sommarens bröllop, fara på utfärd och något annat skoj. Vi får se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *