Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Onsdagsrapport från semestern

27 jun , 2018, 22.50 Jenna Matintupa

 

Att hinna ta en stund för att blogga under dessa dagar är näst intill omöjligt. Finns ungefär noll tid för att samla hjärnan för text, bland allt program. Och då har vi ändå haft ganska lugna dagar. I och för sig är nästan inga dagar lugna dagar med en två åring.

Nu sitter jag i soffan med ett vinglas och försöker få undan lite bloggande och annat medan killen väntar (otåligt) på att vi ska gå i bastun. Som tur finns det fotboll som underhållning. Vi har bokat några bröllopsrelaterade möten under veckan vi är här, så ikväll efter bastun ska vi för antagligen första gången ha en ”bröllopsdejt” som alla pratar om att en ska boka in. Har tidigare inte fattat poängen men nu kan jag se det. Annars funderar en bara i förbifarten i vardagen och sällan antecknar tankar och planer. Men nu är det dags!

Har annars såååå mycket jag skulle vilja blogga om gällande bröllop, men har inte alls hunnit. Men nu sista månaderna före bröllopet ska jag försöka strukturera upp ett gäng inlägg. Att ordna bröllop är ju skitroligt och älskar själva att läsa om andras planering och bröllop. Så i juli ska jag få till det. Lovar! Idag var vi och träffade prästen och kollade in lite grejer i kyrkan. Det var nog lite pirrigt att prata om dagen, och att stå i kyrkan och fundera kring hur de kommer se ut. Åh!

Nu är det en riktigt fin kväll här ute i skärgården. Så vi ska carpa det, smeta på en ansiktsmask och gå i en riktigt riktigt varm bastu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *