Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

vecka tjugoåtta

9 jul , 2018, 21.55 Jenna Matintupa

 

Hemma igen efter två dygn tillsammans med kiddo hos mina föräldrar. På fredag efter att pappa hämtat mig åkte vi för att plocka upp Agnes och sen till farmor för släktkalas. På lördag lekte vi ute i trädgården för att på kvällen sen åka med mina vänner och äta till stan. Agnes uppförde sig exemplariskt och var mer än nöjd för att få vara med. Efter en god stund i lekpark och härj hemma hos dem somnade hon som en stock hemma. Så tacksamt att vi kan ta med henne på ett annat sätt nu och att hon också gillar att hänga med.

Lite ledsamt var det nog att säga hejdå vid tåget igår, men eftersom det inte är många dagar tills vi ses igen känns det ändå ganska okej.

källa.

Den här veckan är ganska öppen. Har ganska lugnt jobbtempo just nu vilket är ganska skönt, men kräver också mycket självdisciplin. Som tur blir jag bättre och bättre på att hela upp i jobbtid och dtitid under dagarna. Har lyckats med en ganska bra balans de senaste veckorna.

Idag måndag vaknade jag kvart före elva (!!). Minns inte senast jag sovit så länge men det var skönt, och välbehövligt, att få sova ut lite. Mötte upp Malin för lunch på stan och pratade bort en timme. Väl hemma jobbade jag lite och resten av kvällen gick åt bröllopsplanering med killen.

Imorgon har jag jobbmöte, bröllopsmöte och städdag.

Onsdag jobbar jag hemifrån och packar för att sen åka upp till Vasa på eftermiddagen.

Torsdag är jag i Österbotten och jobbar därifrån. Och på eftermiddagen ska jag träffa bästa Ina som ska testfixa mig för bröllopet.

Fredag är antigen ledig eller jobb, beroende på hur veckan blir.

Lördag ska vi iväg för att inleda årets bröllopssäsong. Första av fyra!

Ingen vila den här veckan! På söndag ska vi på konfirmation innan det bär av ner till Esbo igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *