Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

Vecka tjugonio

16 jul , 2018, 23.55 Jenna Matintupa

 

Jag vet att en inte får gnälla över vädret, men hur överlever en i den här värmen? Jag håller på och smälter bort i den här hettan. Och att se folk njuta på semester när en själv måste jobba, ja det är nu inte allt för skoj det heller. Vad jag skulle ge för att få ligga och flyta runt i havet istället för att sitta framför en dator.

Helgen lämnade mig med dels längtar efter vårt eget bröllop, men också extrem trötthet. Herregud att en orkade festa tidigare i livet. Nu tar det minst två dagar att återhämta sig. Helgens bröllop var iallafall hur roligt som helst och vi dansade oss svettiga enda fram till sista sekund. Och på söndagen fick vi återhämta oss med konfirmation och en fyra timmars bilresa. Så att vi nu har en helg utan så gott som några planer är mer än tacksamt.

källa.

Den här veckan är som tur också lugn. Har en del jobb att göra, men få saker inbokade vilket är skönt. Framförallt när det nu ska vara värmebölja.

Måndag: Idag har jag j0bbat lite, varit in till stan för att kolla in presidentspektaklet och pillat på bröllopsgrejer. Känns som det aldrig tar slut?

Tisdag: Ska jag skriva hela dagen, tror lägenhet blir lite för varmt så måste hitta något svalt café att sitta på. Några tips?

Onsdag: Då ska jag, förutom att jobba, med kilen till skräddaren. Bara han får sin frack fixad så är alla våra kläder fixade inför bröllopet. En grej att stycka från listan.

Torsdag: Då ska jag göra en intervju och sen skriva skriva skriva.

Fredag: Effektivt jobb på förmiddagen för så fort som möjligt åker vi upp till Österbotten.

Helgen: Hänga med kiddo, simma (bara algerna inte hinner ta Österbotten) och ta det lugnt. På söndag lämnar jag kvar för att jobba därifrån den veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *