Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Högsommarhelg

17 jul , 2018, 15.50 Jenna Matintupa

 

Ska vi titta lite på bilder från helgen?

Fredag hängde vi hela dagen på skären. Simmade, solade, åt god mat och satt på bryggan tills solen gick ner. Jag har iallafall inte närt någon badkruka vid min barm för simma skulle vi helst göra hela tiden. Fick rapporter från skären igår där kiddo flyter runt i badring, så hon blir modigare och modigare. Gulliga unge, längtar till helgen så vi får simma tillsammans igen!

På lördag åkte vi upp på förmiddagen för att göra oss redo för bröllop. Killen skulle vara toastmaster så han ville öva lite, och jag skulle duscha, skrubba, smörja och allt det där. Älskar att preppa lite extra när en ska göra sig fin. Håret blev en misslyckad historia men en sista minuten lösning gjorde att de nu såg helt okej till slut. Svårt att försöka göra något i världens hetta dock.

Redo för fest. Älskar den här klänningen så mycket. Känner mig alltid så fin i den. Var iallafall glad att jag inte behövde ha kostym på en dag som i lördags, herregud alla män måste ha varit varma!

Så var brudparet gifta och vigseln var så fin. Började nästan gråta direkt jag såg dem i dörren. Vet inte hur jag ska överleva vårt eget bröllop om jag börjar böla för allt. Resten av kvällen åt vi god mat, dansade och skrattade. Länge sen jag dansat så mycket. Och längesen jag varit så svettig. Herregud var helt genomvåt efter det dansmaraton vi hade. Men så värt det!

Avslutar med det som gör att jag överlever i denna hetta: Face mist från Lush. Sprayade säkert 100 gånger under bröllopskvällen. Och nu står det i kylskåpet så jag får svalka mig med jämna mellanrum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *