Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Kultur

Möte med Märta

26 jul , 2018, 08.21 Jenna Matintupa

 

När ni tröttnat på hettan och behöver pausa lite i någon kall skugga, säng eller soffa tänkte jag tipsa om våra Märtafilmer! Om ni kanske minns så var vi med Århundradets bokklubb och träffade Märta Tikkanen i november. Det resulterade i ett gäng olika filmer till Schildts & Söderströms sociala medier. Vet inte om jag länkat till alla så tänkte det passar väl perfekt nu, när ni kanske vill ha en liten paus.

Här är trailern vi gjorde inför släppet.Vi skrev lite om mötet då i november efter att vi varit dit, men först senare på våren 2018 släpptes alla filmer. Det var en mysig eftermiddag där vi hann gå igenom så gott som hela Märtas liv. Med allt från skrivande till feminism, familjeliv, jobb och brevväxling. Och systerskap förstås. Så här kommer de alla på rad. Vårt möte med Märta Tikkanen.

Märta om bekännelselitteratur

Märta om brevväxlingen

Märta om Århundradets kärlekssaga

Märta om mottagandet

Märtas skrivtips

Märta om feminism

Och sist en lite längre film vi gjorde: Märta om skrivande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *