Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Bröllop,Inspiration

BRÖLLOP: Mina tankar kring håret

31 jul , 2018, 08.29 Jenna Matintupa

 

Bröllopet närmar sig med stormsteg så om jag ska hinna genom alla teman jag tänkt innan måste jag rappa på. Håret och smink är kanske något som för många upplevs som viktigt. En vill ju ändå känna sig fin och så. Min fina vän Ina som jobbar i Stockholm ska fixa mig, så har för någon vecka sen gjorde vi en test på sminket. Mycket glow, snygga bryn och naturligt med rosa. Kommer bli så bra! Egentligen så som jag sminkar mig till vardags också, men tycker det känns lite knasigt att köra full on supersmink på bröllop. Vill ju se ut som mig och inte se tillbaka på bilderna och se ”för mycket” ut.

Håret då. Från början var jag ganska säker på att jag skulle ha någon uppsättning. Lite halvslarvig med flätor. Men så när jag var hos sömmerskan och provade sist så lade jag upp det i en snabb frisyr. Såg helt okej ut men när jag väl släppte ut det kändes det såå mycket bättre. Älskar att ha håret utsläppt och har nästan alltid det när jag vill vara fin. Så kändes ändå naturlig att det ska vara så.

I håret ska jag också ha en blomkrans. Älskar att ha blommor i håret så blomkrans har varit ganska självklart. Vill dock inte ha en stor och maffig, eftersom den inte ska ta över. Utan tänker mig en grön med lite brudslöja. Ska till floristen idag så hoppas hon förstår min vision. Tänker också att en sån håller ganska bra, så den börjar inte se hängig ut efter ett par timmar. Och så matchar Agnes och jag, men mer om hennes outfit senare… Tanken är att håret ska vara lite lyckligt och halvslarvig, men hur Ina ska få lockar att hållas i mitt hår utan att de blir antingen raka eller lockar sig på svettigt sätt som det brukar. Ja, det blir spännande att se. Mitt hår funkar inte speciellt bra med hårprodukter och är SÅ svårt att locka, men gissar att Ina kan sin sak så det blir säkert hur bra som helst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *