Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

September börjar nu

10 sep , 2018, 14.33 Jenna Matintupa

 

Känns på något sätt bra att starta hösten med en hel del roligt program. Dessutom känns det som höst i luften, även om temperaturen ligger just under 20. Ganska sjukt för september tycker jag! Bara att anmäla mig till de kurser jag har kvar så är jag på kartan med allt som händer i höst. Tidningen jag gör för bokkalaset ska snart i tryck så de kommande veckorna kommer det vara fullt ös med den. Ska bli spännande att se slutresultatet när den väl är färdig.

Alla bilder från min pinterest.

Idag måndag har jag suttit i soffan och skrivit mest hela dagen. När gärna blivit för grötig och texten konstig har jag tagit paus och packat upp någon väska, sen fortsatt. Ganska effektivt, men ändå känns det som om timmarna rusar iväg.

Tisdagen ska jag skriva färdigt två texter och så på eftermiddagen ha möte med min grafiker för tidningen. Så pepp på det. På kvällen ska jag med Mirjam på bio och se Mamma Mia. Vi har tänkt göra det hur länge helst, men lite svårt att få ihop det. Som tur hinner vi nu innan deras lilla bebbe kommer, sen blir det kanske inte bio på ett tag…

På onsdag ska jag jobba som vanligt, både med tidningen och med bloggarna som jag gör en gång i veckan ungefär. Eventuellt om jag hinner åker jag iväg och fotar lite material till Habitare som kickar igång på onsdag, annars får det bli någon annan dag i veckan. På kvällen kommer Agnes fadder hit och hänger med henne medan jag ska iväg för att lyssna på Åsa Moberg och Märta Tikkanen. Ser så framemot den diskussionen.

Torsdag perus jobbdag, sen kommer bokklubben hit på kvällen för att vi ska fixa lite nytt material! Spännande eller hur?

På fredag har jag inga andra planer förutom att jobba. Eller jo förresten! Har ett möte på förmiddagen, men utöver det. Ska bli skönt att ha en lugn fredagskväll med familjen. Kanske dricka någon av vinflaskorna vi fick i present?

På lördagen har vi inga planer, kanske fara på Habitare om jag får min man övertalad. Annars åker vi säkert och ser på lite möbler eftersom vi nu ska köpa lite nytt stuff som bröllopspresent! På kvällen får vi övernattningsgäst och så var det den lördagen.

Söndagens program är ett års kalas för bästa babyn som inte är liten längre, och that’s about it. Skönt ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *