Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Från en vecka till en annan

17 sep , 2018, 15.41 Jenna Matintupa

 

Om jag förra veckan kände mig exalterad över att hösten började igen, känner jag den här veckan.. Inte lika mycket. Jag tycker oftast att en vecka av pepp följs av en vecka av depp. Inte kanske så dramatiskt, men att jag alltid är lite låg efter att jag varit på top liksom. Eller så är det så att jag har mensvecka den här veckan. Hormoner är så inte min kompis. Dagarna före mensen har jag världens störta ångesttryck över bröstet. Som tur har jag äntligen lärt mig att förstå att det hänger ihop med mensen vilket gjort det lättare att hantera.

Vi hade iallafall en lugn helg, och konstigt nog är jag ännu tröttare idag fast jag stort sett vilat hela helgen. Men det var mysigt att hänga hela familjen tillsammans och ta det lugnt. Kolla på möbler, baka och gå på kalas. Att vara bara vi tre en stund. Och nu har vi äntligen tv igen! Och fått våra bröllopsbilder!

Vårt bröllop
Vårt bröllop
Vårt bröllop

Bilderna tagna av Sofia Jern.

Den här veckan har inte speciellt mycket planer förutom jobb. Det närmar sig tryckdeadline så en hel del att göra innan dess. Och lite bloggjobb på det. Sen är det skoldags också. Till helgen är det enda som finns inplanerat en inflyttningsfest. Så inte mycket att berätta om med andra ord. Men det bästa är ju: Bröllopsbilderna förstås!

Vet nästan inte ens vilken ände jag ska börja i. Vad vill ni se? Såååå mycket fint. Och så är det att börja beställa tackkort och allt sånt. Nu är frågan, göra eget fotoalbum eller beställa fotobok. Båda är ändå lika jobbiga att göra. Vad blir bättre? Vad har ni gjort?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *