Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Bröllop

Bröllopet – Min ring!

18 sep , 2018, 07.02 Jenna Matintupa

 

Som jag skrev om tidigare så var det Matilda Mannström, som driver Mannström Jewellery, som gjort min ring. Gillar hennes tänkt om handgjorda, Zero Waste smycken med diamanter med etiskt ursprung. Plus att hon är jätte duktigt! Här nere är hennes anteckningar och ritningen som hon gjorde.

Och hur blev den då?

Vårt bröllop

Tadaa!

Kanske inte världens tydligaste bild men har ingen bättre och hittar nu inte asken som den kom i = får inte till någon bra bild här hemma. Jag verkligen så så nöjd med den och den blev precis som jag tänkt. Och passar perfekt tillsammans med min förlovningsring. Även fast de båda är nyproducerade tycker jag de har lite vintagekänsla över sig, vilket jag gillar. Så att, väldigt väldigt nöjd med min vigselring!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *