Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Min torsdag

11 okt , 2018, 19.36 Jenna Matintupa

 

Vad den här veckan har gått snabbt förbi. Att börja ett nytt jobb är ju alltid lite extra krävande, och det har verkligen märkts på kvällarna. Har inte orkat gör någonting och matlagning har känts som världens tyngsta grej. Men det är roligt! Idag hade jag en massa småsaker inbokade. Besök till polisen, födislunch och jobb. Alla väldigt utspridda. Och så jobb på eftermiddagen och kvällen. Kände mig lite splittrad, och visste att det skulle bli tight mellan alla eftersom jag skulle hem och jobba mellan. Så var ganska otaggad. Men åkte direkt till polisen efter att jag fört Agnes, fick göra mitt ärende även om jag var 40 minuter tidigt och sen rullade allt på. Mycket tid i kollektivtrafiken men som tur kan en jobba via ipads och telefoner.

Hann också lyssna på flera poddavsnitt under dagen. Ett som jag fastade lite extra vid var Framgångspoddens avsnitt med Isabella Löwengrip. Lyssnar inte annars på den men gillar att höra intervjuer med Isabella för jag tycker hon är så fascinerande. Avsnitt överlag var riktigt bra, och tyckte att hon sa en hel del intressanta grejer. Orkar nu inte citera allt, men lyssna iallafall! Sen tycker jag det är coolt hur långt Isabella Löwengrip kommit i sitt liv. Allt hon jobbat upp och att hon kan leva ett sånt liv. Som vi sade med Malin, det är kanske inte ett liv vi skulle vilja leva, men coolt att hon kan göra det om det är vad hon vill! Och att hitta ett jobb som känns bra, inte alltid lätt.

Untitled

Väldigt fin höstdag idag! Träden runt om hos oss är så fina just nu. Tycker det är så vackert när de håller på och skiftar färg.

Untitled

Innan min lunchdate gick jag och köpte blommor. Tycker alltid en ska få blommor när en fyller år, och det är ju Malins födelsedag idag. Så ett knippe stor nejlikor till en av mina favoritpersoner fick det bli!

Untitled

Träffade Malin på Hoku, som alltid. Deras laxteriyaki är typ det godaste som finns. Idag tog jag dock beef, vilket var helt okej också, men laxen är ändå lite lite bättre. Vi pratade om allt möjligt, som alltid när vi hänger. Tänk ändå att jag skulle få en så fin vän i vuxen ålder! Någon som peppar och stöttar, men också säger åt mig ibland när jag är orimlig hehe. Som idag med mitt skolsnack…

Nu är jag i metron påväg hem. Ska gå i duschen så fort jag kommer hem, lägga en mask och kasta mig i soffan. Tänker mig Harry Potter (vi kollar igenom filmerna med mannen), scones och te. Eller kanske rödvin?! Har en öppnad flaska som snart blir dålig… Imorgon ska jag jobba och sen packa väskan för helg och begravning i Malax.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *