Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

December skymtar runt hörnet

26 Nov , 2018, 09.21 Jenna Matintupa

 

Hej från en Metro som i princip stått stilla sedan vi startade. Finns inte så mycket att göra än att vänta så tänkte titta in här! November försvinner förbi i en virvelvind och på fredag är månaden äntligen slut. Ska belöna mig själv att jag överlevt månaden med en maffig skönhetsjulkalender (om de finns några kvar då vill säga…).

I helgen inledde vi julsäsongen på riktigt med julskinka, lilla juls middag, klä julgranen och baka julgodis. Och julmust! Imorse var de frostigt överallt, eller snö som Agnes trodde, och de känns faktist som om julen kommer närmare nu.

källa.

Den här veckan har jag massa massa jobb som vanligt (känns det som). Och med massa jobb betyder de alltså som oftast kvällsjobb.

Idag har vi lunchevenemang (om jag kommer fram tills dess vill säga…) och sen ska jag bara hem och mysa med Agnes. Lovande att hon skulle få kolla igenom jullådan och alla mina gamla jultomtar så de är väl ungefär det vår kväll kommer bestå av.

Imorgon jobbar jag som vanligt på dagen och efter det så har vi ett kvällsevenemang på på jobbet som jag ska vara på.

Onsdagen är jag ännu lite öppen men på kvällen har jag en bloggträff med bloggarna från KSF vilket ska bli superintressant! Och roligt att se ansikten bakom bloggarna jag läser igenom varje vecka.

torsdag har jag noll planer så då ska jag sova och göra lite skolarbete. Bara vara hemma och ta de lugnt.

fredag ordnar vi julfest på jobbet för våra äldsta medlemmar så då ska jag jobba hela dagen. Ska bli så mysigt med julmusik, julmat och full on julstämning!

lördag är det lilla jul och då har vi egentligen inga större planer. Mannen ska bort på kvällen så ska fira lite lilla jul under dagen och sen är A och jag på tumis.

Och så  första advent! Kanske gå på någon marknad eller något? Skulle vara mysigt. Hoppas också på lite snö till helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *