Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Sista spurten innan jul

19 Dec , 2018, 17.29 Jenna Matintupa

 

”Herregud tänk att det är jul om en vecka! Vecka! Vet inte om det är Agnes eller jag som är mest exalterad över att julen är här helt just. Eller okej Agnes är mest exalterad över att få åka till sina mor- och farföräldrar.” Skrev jag i måndags och längre än så hann jag inte. Måndag och tisdag har varit sjukt intensiva med jobb och program på kvällarna så jag har knappt hunnit andas.

Förra helgen hann jag iallafall njuta och ta vara på sista helgen hemma innan julen. Vi hängde på Busholmen på lördag. Agnes fick leka, jag gosa med bebis och lite vuxenhäng. I söndags träffade jag Ida i stan för julklappsshopping och lite tid utan kiddos. Vi träffas så ofta med barnen så det var skönt att få hänga utan dem för en gångs skull!

Julen 2017
Julen 2017
Julen 2017

Tänkte skriva att nu har jag jobbat färdigt, men har ännu lite saker att fixa imorgon. Och kommer jobba två dagar under ledigheten. Så datorn få komma med den här gången. Men det känns ändå helt okej, för det är inte så mycket och går bra att göra i lugn och ro på distans. Eller så mycket lugn och ro en nu får på julen med huset fullt.

Men snart snart är jag ledig! På fredag, då är jag 100 % julledigredo. Kommer väl antagligen bli sjuk då efter de senaste veckornas hetsiga tempo. Men på lördag åker vi upp till Österbotten och stannar i två veckor. Så hinner vila, ladda ur och sova då tänker jag.

Julen, snart ses vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *