Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg

Tre år av Mama Bites Back

26 jan , 2019, 17.42 Jenna Matintupa

 

Vet ni vad? Idag är det tre år sen den här bloggen såg dagens ljus! Ganska sjukt, för känns som om den funnit så mycket längre än så. Eller egentligen igår för att vara exakt, men ändå.

Gravid med Agnes i januari 2016.

Visst har det hänt en hel del sen januari 2016. Vi flyttade från Arabia, blev föräldrar till Agnes, jag har hunnit med massa olika projekt, fått ett missfall, vi köpte lägenhet och flyttade igen och gift oss! Och nu är vi ungefär i samma skede som för tre år sen, nämligen med en liten bebis i magen.

Lite roligt ändå, att vi nu är här igen. Fast allt är ju annorlunda nu, för nu vet vi iallafall vad det innebär. Och meden bestämd snart treåring i huset är lever vi ett väldigt annorlunda liv nu än pre förädlarlivet. Nu är det föra och hämta på dagis, jobba, leka med modellera och måla, trötta kvällar i soffan och tidiga morgnar med pikku kakkonen och buu-klubben istället för sena festkvällar. Vi försöker bli bättre på att träffa vänner och också ha lite liv utanför småbarnsrumban. Men nu när jag är preggo igen är det lite svårt med orken att hitta på saker, men ska bli bättre innan sommaren då det finns ännu mindre tid med två ungar att hålla koll på.

2016 tills nu. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *