Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Äntligen februari

5 feb , 2019, 19.03 Jenna Matintupa

 

Förra veckan försvann snabbt snabbt och jag hann knappt tänka på blogginlägg. Eller jo jag tänkte, men hann aldrig verkställa. Håller på och skriver årsberättelse på jobbet vars första utkast ska vara klart imorgon så har bara haft tid att tänka på det. Typ. I helgen tog jag igen massa sömn, var i pulkbacken med A och hennes kusiner och brunchade. Skön och lugn mix!

Här är iallafall tre bilder från förra veckan. Blommor som jag fixade till vårt evenemang i torsdags, jobbskor och den min favoritväska och så jag på jobbet i torsdags. Måste blir bättre på att ta bilder, men januari och februari är så ofotovänliga månader.

Nu är det som tur februari och bara en månad till vår!! En längtar ju extra mycket i dagens snöyra.

Den här veckan ska jag skriva klart årsberättelsen, eller det är morgondagens program. På kvällen ska vi med jobbet till Jord och äta. På torsdag är det ääääntligen dags för andra ultraljudet. Är både rädd och exalterad. På kvällen har jag jobbevenemang så hoppas att ultraljudet går bra så jag inte är helt borta då hehe. Resten av veckan har vi noll program vilket är så skönt! Tänker att jag ska läsa bok i soffan hela helgen. Och antagligen måla med Agnes för det vill hon göra mest hela tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *