Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Tips

Tre på instagram att inspireras av

26 feb , 2019, 18.00 Jenna Matintupa

 

Jag är ju en sån som älskar att se, och får inspiration av, fina saker. Kanske därav mitt intresse för inredning och mode. Har alltid uppskattat estetik och ja, ni som följer har antagligen märkt det vid det här laget. För mig ger det både lugn och inspirerar mig. När jag går in på till exempel bloggar och instagram vill jag ha inspiration, och en viss dos av politik och samhällskritik.

I det kommer det automatisk att jag söker mig till konton som just ger mig detta. Och nu tänkte jag dela med mig av sex konton på instagram som jag följer och gillar massor. Det följer en ganska tydlig röd tråd genom alla konto tycker jag hehe. För att inte inlägget ska bli evighetslångt tänkte jag dela upp dem i inhemska (okej finlandssvenska..) och utländska. Först ut tycker jag vi kör på de som kommer härifrån!

Karin Lindroos har jag följt i evigheters evighet. Det började med papper/peppar-tiden, via ratata och nu har jag till och med lyxen att få jobba med henne nu som då via Martha. Hon är en helt fantastisk fotograf och expert på att komponera ihop snygga bilder. Dessutom har det ett jättespännande renoveringsprojekt på gång, hon är en stil som tilltalar mig massor och ett så fint hem. Överlag en nice person helt enkelt, följ henne tycker jag!

 

Rebecca Sjöblom har också många av de egenskaper som jag uppskattar: tar fina bilder, duktig på att komponera ihop snygga helheter och en stil både mode och inredningsmässigt som jag gillar. Skandinaviskt minimalistiskt at its best typ. Vi ligger ganska långt ifrån varandra livskedesmässigt men det kan vara nice att följa nån som inte lever småbarnsliv också!

 

Theseneighbours är en riktigt nystartat konto, det har inte ens funnits i en månad (!), och drivs av Marta och Nina. Båda är för tillfället hemma med sina små kiddos och fokuset ligger främst på mode och inredning, med lite insyn i deras vardagsliv som stay at home-moms. Snygga bilder och massa med stilinspiration! Ska bli spännande att se hur konton lever vidare! Också roligt att se något som detta från Vasa och inte bara från ”storstäderna”.

Återkommer med fler tips nästa vecka! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *