Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Toddleråren

Tre års kalas

17 apr , 2019, 22.29 Jenna Matintupa

 

För snart två veckor sen ställde vi till med tre års kalas. Födelsedagsbarnet önskade sig ett rosa kalas med fiskdamm, rosa tårta, ballonger och gula servetter från Marimekko som hon valde själv (!!) så så fick det bli. Hennes mor omvandlade temat till blommigt i olika former och vi blev båda väldigt nöjda med resultatet.

Det var väldigt viktigt med att de fick ett eget litet bord med egen duk, egen vas med blommor och deras muggar var noggrant utvalda av henne själv. Inte så ofta men ibland är hon väldigt lik sin mor!

Så här kommer ett par bilder från kalaset.

Överraskade henne med favoriten Kaja från Ryhmä Hau på tårtan och fiskdammspåsar med modellera, russinsaskar, en fingerdocka, muminklistermärken och blomfrön. Saker som hon gillar och lite mer lekvänligt än en massa godis. Tror barnen var nöjda!

Väldigt lyckat kalas med andra ord! Väntar redan på att få ordna nästa hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *