Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Tillbaka i stan med försommarvärme

24 apr , 2019, 15.00 Jenna Matintupa

 

I måndags kom vi tillbaka till stan och vips är det redan onsdag och dagarna svischar förbi. Skulle bra ha kunnat stanna några dagar till men när en möttes av försommarvärme och grönskande gräsmattor var det ändå ganska skönt att komma hem. Agnes har förhållit sig relativt skeptiskt till mina sandaler och bara ben, men som jag längtat efter att få kasta strumpbyxorna! Och jag tänker ta varje chans jag får.

Påsken blev precis så skön som jag tänkt. Fick sova relativt ostört, hann läsa ut en bok, minskade min skärmtid med mer än hälften och hann träffa både familj och vänner. Dessutom fick Agnes leka och springa ute på gården en massa och var inte alls sugen på att åka hem. Men väl hemma med sin cykel, alla leksaker och dagis var hon ganska nöjd ändå.

Den här veckan är lite förvirrande när det var ledigt på måndag, jag varit ledig/jobbat lite hemifrån igår och idag och mannen jobbat natt sedan i måndags. Lite osäker på vilken dag det ens är idag. På lördag jobbar jag hela dagen med Marthornas 120 årsjubileum, och eftersom det är en del att förbereda jobbar jag torsdag och fredag. Tror det kommer bli en riktigt rolig dag på lördag, men också en pärs att jobba 15 timmars dag i vecka 32. Måste ladda med bekväma skor, kanske någon extra kudde att sitta på och dricka regelbundet. Och sova länge på söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *