Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Helgbravader

17 okt , 2019, 11.18 Jenna Matintupa

 

Kan vara för att jag är född i oktober och därför romantiserar jag den här årstiden lite extra mycket, men är inte hösten vacker ändå? Så fint med alla färger, dofterna och den kyliga vinden. Utanför oss finns typ en allé med lönnar vilket skapar en fin lövgata varje höst.

I fredags var Agnes ledig som vanligt och vi var ett varv till Iso Omena också som vanligt, hehe. Passade på att härja lite i löven innan vi gick in för att fredagsstäda. Beställde hem pizza och tittade på idol. Få saker uppskattas så mycket som kvällar som dessa just nu.

Och tacksamt med lugn fredag när lördagen skulle komma att bli lite mera busy. Vi började med syskonsim för första gången. Alla inblandade var väldigt nöjda efteråt och ser redan framemot veckans sim. Efter åkte vi hem för lunch och så vidare till nästa program: ett års kalas. Agnes alltid lika exalterad över kusinhäng. Tårta, middag och familjehäng.

Jag sade hejdå åt Johan och kidsen för att åka iväg på fest! Första kvällen borta från Affe. Så härligt att dricka skumpa, umgås med enbart vuxna ett tag och framförallt inte ha en bebe fast vi bröstet. Och förstås fira Malins födelsedag. Satte mig sen på sista metron och kom hem till en hungrig gullig unge.

Efter en ganska dåligt natt kändes det i hela kroppen. Som om Alfons straffa med att äta jätteofta bara för att jag varit borta några timmar… Nå som tur hade vi en lugn söndag hemma, var och handlade lite och lagade söndagsmiddag med comfortfood (wienerschnitzel och potatismos!).

Nu ska jag åka iväg på lunch till stan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *