Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Bokmässoveckan

21 okt , 2019, 14.31 Jenna Matintupa

 

Varför är veckoslut så himla himla korta? De hinner bara börja så är de slut. Hinner knappt med något och vips så är det måndag och Agnes är ledsen för pappa är på jobbet igen. Nå som tur går det över snabbt. I helgen har vi hunnit simma, träffa kompisar över middag, baka, ha middagsgäster och träffa kusiner. Så överlag en skön helg med både lite lugn och program.

Den här veckan går i bokmässans tecken. På torsdag ska jag åka med Alfons för att hämta ut mitt bloggpass och kolla läget lite. På fredag delar vi ut Svenska Yles litteraturpris på eftermiddagen (!!) och så på lördag ska jag först till radion på morgonen för att prata om priset och sen med Agnes på en workshop på eftermiddagen. Skoj men kommer antagligen vara väldigt trött på söndag. Har inte ens hunnit gå igenom programmet och se vad jag vill gå och lyssna på… Vi lottar dessutom ut en biljett på bokklubbens instagram, gå in och kolla!

Så tisdag onsdag ska jag bara ta det lugnt med Alfons och ladda inför helgen. Kanske gå på någon loppisrunda med Ida, gå och se utställningen Sinnestämning på HAM och promenera ute i höstrusket. Det är så fint ute och tänker varje dag att jag ska hinna ut och promenera men sen kommer det något annat emellan. Men kanske den här veckan, hehe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *