Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

Veckoinspiration i adventstider

9 Dec , 2019, 23.24 Jenna Matintupa

 

Ibland känns det som om den här föräldraledigheten rusar förbi. Vilken sekund som helst ska jag börja jobba. Och i vår ska jag göra klart skolan. Och det är dags att ta tag i det på allvar om bara några veckor. Herregud det är så snart. Har som ni märker lite svårt att leva i nuet. Försöker att inte stressa i förtid utan njuta av stunden men är inte så bra på sånt. Men ska försöka njuta av december och det som ändå är den mysigaste tiden på året.

Idag har vi iallafall haft just sån lugn och skön ledig dag. Inte gjort något speciellt men ändå inte bara legat på soffan. Solen tittade till och med fram under dagen vilket förstås gör under med humöret!
Den här veckan forsätter julförberedelserna. Ska börja fixa med julklapparna och i helgen ska vi hämta en julgran. Sen har vi tid till rådgivningen, jag har en lunchdate inbokad och på lördag förutom att simma så ska jag på julfest! Ska bli så skönt att lämna barnen hemma för en stund och åka ut och få vara något annat än förälder för en gångs skull. Har varit lite dålig på att hitta på saker utan barn och är i väldigt stort behov av egentid.

Tänkte iallafall inleda veckan med lite fina bilder jag sparat på instagram på sistone.

Johanna Bradford, en av mina favoritinfluencers, har nyligen släppt en kollektion med dukar och servetter. I samband med det postade hon den här med en magiskt fin bukett. Ljuvligt fin med amaryllisen och massa massa grönt. Just så vill jag min julbukett ska se ut.

Sofia Wood har ett samarbete med Kicks och delade med sig av det här presentsetet från mon/sun som säljs på Kicks. Precis sån här önskar jag mig i julklapp! Härliga produkter att mysa hemma med när en ändå mest hänger hemma med kidsen. Mycket kan sägas om Influencers marknadsföring av produkter men jag gillar just sån här marknadsföring. Snygga bilder och presenterat på ett bra och trovärdigt sätt. Alla lyckas förstås inte med det, men vissa så som Sofia.

Cecilie Brahnsen är designernamnet på allas läppar just nu och jag förstår verkligen varför. Hennes klänningar är så magiska. Och stylas på ett så snyggt sätt. Flickiga klänningar med volanger och mycket tyg stylat med näst till inget smink, enkelt hår och maskulina skor. Precis i min smak. Drömmen att äga en av hennes klänningar. Så här vill jag se ut på julfestligheterna!

Sist ut den här bilden av annacate. Jag är väldigt inne på juldekorationer med naturliga inslag och tycker dessa halmstjärnor är så så fina. Undra var jag kunde hitta en, skulle sitta fint på ytterdörren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *