Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

Om fredagspepp och bröllopsfint

21 feb , 2020, 16.12 Jenna Matintupa

 

Hälsningar i regnrusket. Vi sitter i bilen och börjar närma oss Österbotten. Lyssnar på Mando Diaos nya (bra!) och smygäter godis. Smygäter eftersom hör Agnes prasslet vill hon också ha…

Med gullungen på Ikea.

Jag är iallafall peppad på fredag och veckoslut. Ikväll väntas moules marinères och bastu hos mamma och pappa. Och så är det ju på spåret ikväll också. Bästa dagen på veckan helt klart! Någon annan som känner så? Jag längtar alltid till fredagen.

Bilder av Elsa Billgren och Gustav Broström.

Lite helginspiration kommer lastat här. Dessa bilder dök upp i mitt Instagramflöde förra veckoslutet och tycker det är något drömskt och magiskt med dem! Så himla fint. Kanske inspiration till någon som ska gifta sig i år?

Jag kan knappt tro att det i år blir två år sen vi gifte oss. Att planera, och ha, bröllop är topp roligaste jag gjort. Lite avundsjuk på er som är i det nu. Och även om jag förstås är hur nöjd som helst med hur vårt bröllop blev så ändras ju trender och ens egen smak konstant. Till exempel skulle jag gärna ha någon liknande klänning som på bilden om vi skulle gifta oss idag. Eller haft den jag hade på festen under hela dagen. Alltid finns det något en kan ändra på, hehe.

Nu ska jag passa på att sova lite innan vi är framme. Alfons höll mig vaken på morgonnatten, plus att jag alltid blir sömnig i bil, så en tupplur skulle sitta bra! Ska bara sätta på en Maria Lang-deckare i öronen först.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *