Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Klimpsoppa, gnäll och bra tv-underhållning

25 feb , 2020, 21.01 Jenna Matintupa

 

Fastlagstisdag, en av de få bra saker med februari. Här hemma har jag gjort klassiska klimpsoppan och så avslutade vi självklart middagen med fastlagsbullar. Frågade Agnes om hon ville ha sylt eller mandelmassa i sin bulle i morse varpå hon svarade: ”Jag vet inte. Eller mandelmassa, för jag älskar ju mandelmassa mamma.”. Hon är verkligen min unge. I slutänden ville hon dock bara ha en halv och sen skrapade hon bara bort mandelmassan och åt upp det, haha!

Utöver det har det inte hänt så mycket här hemma idag. Jag har flera gånger försökt få något gjort, men minstingen fick sin andra spruta influensavaccin och är extra klängig idag. Vägrar äta, sova själv och ointresserad av att spendera en enda sekund själv på golvet. Så jag får ta någon sekund här och där när han mot förmodan underhåller sig med något. Som nu när han sover i pappas famn. Hoppas på en lite bättre natt och dag imorgon, min hjärna slutar snart fungera.

Nu är jag iallafall nyduschad och redo med duoappen för ett av mina topp bästa program: Akutionssommar! Någon annan som brukar titta och tävla själv genom appen? Det är faktiskt ganska roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *