Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Bra hemma, sämre annanstans

6 mar , 2020, 20.58 Jenna Matintupa

 

Någon annan som sjunger ”det är dags för fredagsmyys” idag? Här är fredagfeelisen total. Lägenheten är städad, vi har handlat för helgen, barnen sover, skumpan är upphälld och vi har bänkat oss framför tv:n. En riktigt klyscha med andra ord.
Nuförtiden får en ju inte skryta, förfina och så vidare. Eller får och får. Ja, ni fattar vad jag menar. Men får det inte vara bra ibland? För en liten stund kan en väl få ha det så där instagramvänligt? Vi är väl ändå alla så pass fiffiga individer att vi inser att det inte är så jämnt? Med tanke på all skit som händer i världen kan väl en människa få njuta av stunden. Och vara tacksam för att karma verkligen comes back to bite you som för Jimmie Åkesson när han blivit utfrågad i Turkiet efter att ha delat ut flyers om att Sverige är fullt. Fy fan så vidrigt alltså. Situationen i Turkiet är hemsk och därför tänker jag vara tacksam för att mina barn har det bra. Och hoppas att livet blir riktigt surt för Jimmie.

Blev lite rörigt nu känner jag men är förbannat trött och hade lust att skriva av mig lite. Summa sumarum: Jimmie Åkesson suger, läget i Turkiet är hemskt och vi behöver hjälpa till på alla sätt vi kan, vi har det nice här hemma och det tänker jag njuta av. Och nu ska jag dricka skumpa! Tack och hej.

Här är tre bilder från min fredag. Nu ska jag hämta chips.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *