Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Vardagslivet

Vårt hem just nu

24 apr , 2020, 22.35 Jenna Matintupa

 

Det är fredag, ljusen är tända och jag sitter med livets grej: cokis som varit i frysen och är sådär halv slushig. Godaste jag vet. Om jag skulle bli tvungen att välja en dryck för resten av livet skulle det absolut bli iskall coca cola. Barnen har somnat utan någon knorr. Skönt när allt flyter på för en gångs skull.

Knäppte några bilder här hemma i veckan efter att jag städat. Jag har gått från att ha varit ganska stökig till att bli tokig om de ligger massa grejer överallt. Har det att göra med att en är hemma så mycket nu? Kanske. Eller att vi har två barn som stökar till och att Alfons ofta går fram som en ångvält och sliter ut allt. Oavsett vad det beror på så uppskattar jag när det ser trevligt ut här hemma. Sen om det är lite smuts i hörnen, det kan jag leva med. Även om det är skönt när det rent…

Om vi säger så här, det är tur att en trivs i sitt hem i dessa tider. Även om jag hittar ungefär triljoner saker jag skulle vilja göra om här nu när jag stirrar mig galen på allt. Det som nu ”stör” mig mest är att jag tycker väggfärgen är lite för kall i sovrummet för sängen (ännu inte släppt det…), att jag inte riktigt tycker att vårt matbord och stolar passar in och att barnrummet är för rörigt.

Nå, alltid finns det väl något att klaga på. Överlag är jag ändå nöjd med hemmet just nu. Trivs här!

2 kommentarer

  1. Felicia skriver:

    Ert sovrum är ju helt magiskt!!

    • Jenna Matintupa skriver:

      Ursäkta för sent svar, din kommentar hade hamnat i skräpkorgen av någon konstig anledning. Tack! Vad glad jag blir, främst när jag har en konstant lust att ändra hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *