Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration

Saker jag fastnat för just nu

14 maj , 2020, 20.02 Jenna Matintupa

 

Varför rusar dagarna förbi? Hinner absolut ingenting känns det som. För tillfället håller vi på och packar. Eller just nu nattar jag Agnes men sen ska jag fortsätta packandet. Imorgon efter att vi varit till rådgivningen med Agnes sätter vi oss i bilen till Österbotten. Hur länge vi stannar är ännu oklart men packat för en hel sommar har vi iallafall. Så vill vi kan vi stanna länge!

Men till något helt annat. Tänkte vi kunde titta på fyra saker jag tycker är lite extra fint eller nice just nu. Några saker jag fastnat för.

Våren måste väl ändå vara den bästa blomtiden? SÅ MÅNGA VACKRA BLOMMOR JUST NU. Och det blir bara bättre och bättre ju närmare sommaren vi kommer. Pioner, vallmo, alla former av solrosor, gerberor och alla vilda växter. Ljuvlighet deluxe. Bilderna från min Pinterest-mapp med blommor.

Babybonnets med brodyrer är så fint. Hur gulligt med de små ängsblommorna eller humlorna? Jag har en sån modell åt Alfons och funderar om jag ska ge mig på att brodera på den? Eller be någon annan göra det kanske skulle vara bättre… Men oavsett. Så fina! Om en är sugna på just dessa finns det här på Etsy.

I helgen hittade jag färsk rabarber och kunde inte hålla mig så vi gjorde rabarberpaj i lördags. Kan det vara den godaste pajen som finns? Och en av de godaste råvarorna som finns? Snart får vi gå och länsa mammas land också. Så kan vi göra paj på paj i sommar. Och marmelad. Och saft! Agnes älskar rabarbersaft så det måste vi absolut laga! Dessa recept och en del annat hittar ni här.

Puffärmar och det är voluminösa längder är sommarens melodi och personligen tycker jag det är väldigt snyggt. En klänning som får ta plats med annars enkla accessoarer. För mig går de mest i svart och vitt. Som vanligt. Men med min rosa eller gröna väska blir det lite roligare. Eller med mina pastellsneakers till. När det blir varmare tänker jag hatt och sandaler. Mer inspiration på likande och annat här.

Alla bilder med källor finns på min Pinterest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *