Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

#blacklivesmatter

2 jun , 2020, 21.16 Jenna Matintupa

 

Jag hade planerat att skriva något helt annorlunda idag, men det går inte att skriva om vardagliga saker idag. Det har blivit så tydligt hur privilegierat och bra liv vi lever. Vi som är vita. Som inte behöver vara rädda, bli utsatta för rasistiska påhopp eller mördande. Idag svämmar sociala medier över av rörelsen #blacklivesmatter.
Peppe har sammanfattar bra och förklarar tydligt vad det handlar om, ni kan läsa det här.

Mer kan, eller vill, jag inte säga för det handlar inte om mig. Jag förstår att jag aldrig kommer förstå, men jag står bakom. Gör det ni också. Gå in på hashtaggen #blacklivesmatter och läs vad alla dessa behöver utstå. Varje. Dag. Och vad du SKA göra för att det här ska få ett slut någongång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *