Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Vilda blommor, loppisfynd, sommarbok och snabb middag

12 jun , 2020, 00.24 Jenna Matintupa

 

Sommarlivet i juni. Jag har just fått studierätten förlängd till nästa år så jag kan vila lugnt i sommar. Behöver inte fundera på skola före augusti, skönt! Så nu är det två månader av att hänga med barnen och slappa. Jag tycker det lätt blir att jag känner att jag måste göra det här och det här, men vi måste faktiskt inte göra något. Förutom att äta. Om vi vill ligga på soffan och surfa på varsin iPad hela förmiddagen som idag, så då gör vi det. Med gott samvete.

Jag läste Sommarboken under söndag – måndag. Skrev om den på bokklubbens instagram. Jag älskar iallafall den, den är så himla fin.

Kalkonburgare som jag gjorde på landet i tisdags. Oklar tanke bakom dem men de blev faktiskt riktigt goda!

Jag passade på att pysa iväg och gå på loppis när barnen var med farmor och farfar. Jag hittar alltid något på Hoppets stjärna i Närpes. Denna gång blev det detta: två pussel till skären, en sillburk och en vas.

Stora killen. Han blev 11 månader i söndags. Det är så sjukt! Tänk att han fyller ett snart.

En stor bukett med vilda blommor.

Avslutningsvis en vichy-rabarberdrink innan vi igår åkte iväg för att äta tillsammans med min familj. Agnes tog en evighet på sig att välja och byta kläder så jag underhöll mig själv med selfie i väntan på henne.

Så här kan vårt liv se ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *