Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Lever det bästa livet

15 jun , 2020, 14.33 Jenna Matintupa

 

Midsommarveckan. Jag blir nästan rörd över att vi är mitt i den bästa tiden just nu. Blommor som blommar överallt, det är varmt ute, dagarna flyter på och livet känns lätt efter allt som hänt på sistone. Corona, BLM och skolstress. Vissa saker som berör personligen mer än andra, men alla saker lika känslosamma. Hoppas bara att vi lär oss något, och forsätter i höst med lite mer respekt i åtanke.

Idag skrev jag också upp de första jobbgrejerna i kalendern. Även om det är två månader tills jag börjar jobba igen längtar jag. Att få göra något annat än koka mat och byta blöjor. Älskar mina barn men älskar också att de ska få gå på dagis medan jag jobbar. Bästa av två världar. Även om jag kommer tycka det är skitjobbigt när det väl är dags. Minns så bra hur jag tyckte det var helt orimligt att jag skulle vara ifrån mitt barn största delen av dagen när Agnes började dagis. Men en vänjer sig. Jag tror Alfons kommer älska att vara på dagis, och Agnes ska få börja på stora sidan. Och bäst av allt att de får gå på samma dagis.

I helgen har vi verkligen levt life som en säger. Hängt med vänner och familj, ätit massa massa god mat, hängt i solen och havet och bara haft det allmänt härligt. Sommaren har verkligen börjat bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *