Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Fredag med pizza, Madicken och rent i varje hörn

21 aug , 2020, 18.25 Jenna Matintupa

 

Fredagskänslan är total. Jag ligger i soffan medan Agnes kollar på Madicken och de andra två gör något oklart i sovrummet. Helgfriden har infunnit sig. Vi åt pizza till middag eftersom jag inte orkade laga middag. Ibland funkar frystpizza finfint. Bara barnen somnar ska jag ha facetime-date med mina vänner och ett glas vin. En värre fredag kunde en ha! Dessutom har vi spenderat största delen av dagen med att städa så här är fläckfritt just nu.

Vi hann också ut en stund. Eller jag gick ut och rastande ungarna. Johan går ännu inte ut även om han börjar bli bättre. Så jag gick en kort promenad så Agnes fick cykla lite och Alfons fick öva på att gå ute. Han börjar bli riktigt duktig nu, snabbare och snabbare för varje dag!

Nu ska jag se klart Madicken med Agnes. Jag älskar Madicken. Kläderna, humorn och storyn. Kanske en av Astrid Lindgrens bästa? Vilken Astrid Lindgren film är er favorit?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *