Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

Födelsedagsvecka och drömbild

30 sep , 2020, 12.50 Jenna Matintupa

 

Hänger inte med den här veckan. Plötsligt är det onsdag även om min hjärna fortfarande är kvar på måndag. Kan kanske vara för att vi var lediga och i Österbotten på måndag, så det liksom blev veckoslut. Jaja, Alfons är hemma idag eftersom han är lite snorig. Första vabben för i år. Ändå länge klarade vi oss från det. Men nu är vi här iallafall och det är inte stillsamt med en ettåring hemma. Herregud han går på, men nu sover han och jag jobbar med sånt som behöver fixas idag.

Den här veckan fyller jag år! Födelsedagsvecka med andra ord. Dock är det ju corona och inte mycket firande får rum i dessa tider. Men förhoppningvis är vi inte så förkylda här på fredag så vi kan fira födelsedag med att ha kompisar över på skumpa och kaka. Annars får vi väl bara mysa hemma. Ska iallafall köpa hem pet nat, goda snacks och kanske fixa någon god middag innan idol.

Men födelsedagsveckan i all ära, tänkte vi kunde se på ett gäng med fina bilder från Zaras nya kollektion för barn.

Har ni sett någon mysigare bilder? Drömmen att hänga runt med mitt gäng på vår gård i gosiga kläder och inte ha ett bekymmer i världen. Det här är så mycket 2020 som det blir. Fly undan från allt som händer ute i världen, hänger på en gård någonstans på landet och bara gosa med bebisar, laga mat från den egna gården och bara klä sig i mjuka, snälla kläder. Håller ni med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *