Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration

Gröna kransar, varma drycker, mjuka kläder och årets film

3 okt , 2020, 16.23 Jenna Matintupa

 

Hösten, gissar att det har med att göra att jag fyller på hösten, men älskar verkligen den här årstiden. Mörka kvällar, tända ljus, mustiga drycker och allt igenom mys. Höstromantiker rakt igenom som ni hör. Jag har hittat ett gång bilder på instagram som känns beskrivande för hur jag ser, och vill ha, hösten 2020.

Babes i Boyland har gjort den här magiskt fina krans av ekblad. Enkel men fin. Ekbladen ger karaktär men tar ändå i över allt för mycket. Dessutom fint med de små ekollonen som detaljer.

Jag vet jag vet, det är för tidigt för jul och jag är verkligen inte där ännu. Men det finns pynt som funkar redan under hösten också. Ellos hade den här bilden och jag tycker funkar redan nu. Pappersblomman, naturliga textilier och levande ljus i enkla ljusstakar. Jul, höst, same same. Fint oavsett!

Christiann Koepke summerar hösten i en bild. Finns det något godare än varm äppelmust med kryddor och fina apelsinskivor? Kanske ska testa göra det här någon dag!

Beställde dessa tofflor från Flattered (bild av Josefine Kanth) i födelsedagspresent och kan inte vänta på att de kommer. Flattered har de absolut snyggaste skor jag vet, och deras tofflor är värd varenda sent. Jag har ett par svarta enkla sedan tidigare med de är lite för små efter graviditeterna så nu var det dags för ett par nya. Hoppas Alfons låter bli att tugga på dessa…

Två av höstens stora trender i ett foto: Krage och stickad väst. Lite väl teatraliskt kan många tycka, men jag tycker det är hur fint som helst. Dessutom så skönt att dra västen över klänningar, till leggings och blus eller jeans och skjorta. Här kombinerar Lina Andersson en härlig kragblus med en lite mer utsmyckad väst. Perfektion!

Sist ut, den kanske mest omtalade filmen i (svensk)Finland just nu: TOVE. Förlaget delade dessa ljuvliga bilder från filmen och jag vill se den genast! Men kan ju inte gå på bio just nu, och är kanske inte helt sugen heller i dessa tider. Hoppas den kommer att hyra start för det är länge sen jag längtat så efter att se en film som denna!

Vad ser ni framemot med hösten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *