Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Föräldralivet,Vardagslivet

En stund för mig själv

5 Nov , 2020, 20.42 Jenna Matintupa

 

Sitter i soffan med en kopp julchai, en skål med choklad och ljus tända överallt. Har precis duschat, smort in mig och nu väntar bara att Svenskt Tenn ska börja sin livesändning. De öppnar julen hos dem på hemsidan med att sända live och jag har sett framemot det hela veckan. Inte mycket spännande som händer i livet då, hehe.

Tidigare idag, amaryllisarna strålar verkligen nu. Älskar hur effektfulla de är utan att behöva något extra! Finns på plantagen för 4,99 (iallafall i Esbo!). Dessutom tre för två på alla snittblommor. Tips!

Jag är helt slut. Känns som om barnen är extra jobbiga just för att jag drar det största lasset just nu, och jag är dödstrött redan vid åtta. Då Johan var på sjukhuset över natten satt jag och nickade till medan jag såg på en dokumentär om Jörn Donner för att sen gå och lägga mig 21:30. Höjden av trötthet. Vi har nu iallafall fått veckoslut idag och jag hoppas den för mig sig lite vila och återhämtning. Och barn som inte bråkar om varje leksak, och kanske en liten liten stund för mig själv.

Vad längtar ni efter i helgen?

En kommentar

  1. Ulrika skriver:

    längtar efter att skriva! just nu är det den ultimata stunden för mig själv. barn som sover, något gott te (julchai kanske jag ska börja med, blev sjukt sugen nu) och gå in i en värld av ord. så fint i en tid när man inte kan ha så mkt äventyr i övrigt, att få ha äventyr i sitt huvud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *