Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Mellandagsrapport

26 Dec , 2020, 21.34 Jenna Matintupa

 

Mellandagshälsningar från liggläge i soffan. Ligger och kollar på Oväntat besök på Arenan. Jonas Forsbackas program där han bjuder in olika personer för att prata om vår tids stora frågor. Så bra produktion. Älskar Jonas! Om ni ska se något i mellandagarna, se detta!

Jag har nu varit ledig i några dagarna och bara tagit det lugnt. Har ännu över en vecka semester kvar så ingen brådska här, och dessutom ännu två veckor kvar i Österbotten. Inledde julledigheten start med att få mitt examensarbete godkänt så nu är det verkligen inte långt till utexaminerad. Julen har varit precis så stillsam (med två små kids förstås) och mysig som jag hoppats på. Här kommer ett gäng med bilder från de senaste dagarna.

Liten tomte som pysslar något, brev till sin lillebror och farmor och farfars hund tror jag.

Julaftons efterrätten, apelsin- och saffranscheesecake.

Jultomten kom på besök med en hel hög med klappar. Hej hej!

Kvällssnacks på julafton; lakromsdipp och chips plus rökta räkor och aioli. Och champagne förstås!

Juldagsmorgon.

Barnens så fort det vaknade på juldagen: lek!

En av årets julklappsböcker som fått hålla mig sällskap i soffan. Fast nu har jag faktiskt fastnat i min mans julklappsbok Factfulness av Hans Rosling. Så intressant! Men nu ska jag övergå till att kolla på någon serie medan mannen ändå nattar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *