Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

När allt inte går att skriva om

27 jan , 2021, 15.47 Jenna Matintupa

 

Ibland är det svårt att skriva. Framför allt just nu när vi har jättemycket på gång på det privata planet, men inget som känns liksom lägligt att skriva om här. Ångest- och stressnivån ligger på hundra triljoner och det upptar ungefär ALL tankekraft, men ändå inte något att skylta för hela världen. I alla fall inte ännu. Sen att jag har back to back möten så gott som varje dag den här veckan har inte gjort stressnivån desto lägre. Men som tur hade jag ledig förmiddag idag och sov en och en halv timme till efter att barnen åkt till dagis så känner mig lite mer i balans. Och igår körde jag ett riktigt tungt och svettigt träningspass efter att barnen gått och lagt sig, så att benen vibrerade ännu en timme efteråt. Kändes bra.

Och en annan sak som gör det lite svårt att krysta ut innehåll är ju att det händer absolut ingeting just nu. Vi försöker vara noga med att följa alla restriktioner, så vi träffar så gott som inga människor utom de som vi ”måste”. Barnen är förstås på dagis, men annars är vi bara hemma. Helgerna, hemma. Kvällarna, hemma. Ser på tv, lagar mat, går till parken, butiken nu som då. Så himla intressant eller hur?

Nå väl, bara det lugnar sig på jobbet, och privatlivet, ska jag försöka leverar lite mer innehåll än bara sånt som snurrar i mitt huvud. Serier jag sett på, saker jag inspireras av, har läst på senaste tid och så vidare. Men nu, en promenad och sen forsätter dagen med styrelsemöte och föräldramöte. Samtidigt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *