Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Vardagslivet

Efter en vecka

12 mar , 2021, 16.19 Jenna Matintupa

 

Utanför fönstret yr snön och jag har suttit och läst kurslitteratur. Fredagar betyder skoldag från och med nu enda fram tills, ja alla kurser jag har kvar är borta. Idag har jag i alla fall fått en kurs inlämnad! Sen hann jag ett varv på stan för att handla lite till kvällen.

Här är ett gäng bilder från lägenheten. Ni får några korta uppdateringar och sen bara allt är klart kanske jag får till lite mer helhetsbilder. Det är ju nog så gått som klart, men än finns de små saker som ska göras. Vi väntar ännu elektrikern som ska komma och fixa en del grejer och så har vi några saker som ska hämtas hit ännu men annars så. Nu är det bara att bo i sig och se vad som funkar och inte funkar.

Tog en paus mitt på dagen och gick för att hämta en duk till köket. Jag är så trött på smutsiga dukar som inte går att torka av, så köpte nu en duk med vaxad yta. Hade en tanke om att den skulle passa perfekt med stolarna som jag klädde om igår, men sen visade sig att de var två helt olika beigea nyanser. Nå det duger!

Fredag betyder veckoslutsblommor! En ny vit bukett för idag, och förra veckans tulpaner så fått slå ihop sig till en riktigt påskig bomb. I helgen ska jag ordna om bokhyllan så alla böcker får rum.

Två små hyllor ovanför Alfons säng med lite allt möjligt fint på.

Och avslutningsvis vardagsrummet som saknar saker på väggarna. Kanske vi får upp någon tavla och klockan under helgen. Här behövs också en matta men det är så svårt att hitta. Det skulle behöva vara en kvadratisk matta som är två gånger två meter, och det är så svårt att hitta.

Nu hör jag resten av familjen i hallen som varit borta så jag skulle få skriva i fred. Så dags att inleda fredagskvällen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *