Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration

Samlat från instagram

14 apr , 2021, 15.34 Jenna Matintupa

 

Solig mitt i veckan! Här sitter jag och drömmer om att planera massa olika grejer på skären, tittar på utomhusmöbler som är alldeles alldeles för dyra och fantiserar om sommarens inredningsplaner. Jag gör alltid samma sak, får massa idéer på saker jag ska fixa dit före jag ens varit där och kollat vad som behövs. Samma sak var det när vi skulle flytta hit. Jag började fundera på att beställa gardiner och lampor trots jag inte ens visste hur det såg ut. Jag går alltid händelserna i förväg. Så nu får jag hold my horses och vänta på att vi kan åka ut dit. Med farten som isen smälter just nu så är det inte långt kvar. Kanske redan till helgen!! Nu över till något annat.

Well hello, instagram är fullt med fina saker just nu. Här är ett gäng som jag tycker är extra fint, inspiration för våren och livet generellt just nu. Hemmalivet är i fokus, som vanligt men vem säger att en inte kan ha det lite extra bra då? Lyxen ligger i det lilla extra, för det är ungefär allt vi kan få just nu när middagar, sociala umgängen och resor är så långt borta.

Maiju Saha har ett ljuvligt hem och jag älskar lampan ovanför matbordet. Jag älskar de mjuka formerna, ger ett fint flow till rummet.

Anna Björklund i världens enklaste men ändå 100% stilsäker. Har vi helt lämnat tighta korta klänningar bakom oss nu? Jag menar vem skulle vilja ha det när en kan vara flowig och bekväm?

Den här bilden på Elin Nord tagen av Mira Wickman är SÅ snygg. Ett vardagsrum som är vanligt. Snyggt men också med tecken på att folk lever där, sladdar i hörnen och saker lite här och där. Plus att jag älskar klänningen från Marimekkos senaste kollektion.

Blir nästan sugen på att få ett till barn, vara höggravid och lika i soffan med en bok. Sen blir ju inte alltid verkligheten så som en föreställer sig. Men Johanna Bradford ser i alla fall ut att ha det ganska nice på bild. Soffan är en dröm och burspråket bakom gör sig fint tillsammans med den.

Maria Sann gör fantastiska illustrationer. Den här är så spot on livet just nu.

Min favorit influencer Fanny Ekstrand sitter med sin frukost i vad som bra skulle kunna vara vilken uteservering som helst i Paris. Jag längtar tills en kan gå ut och äta frukost igen.

Finns inget som piffar upp så mycket som en rosett i håret. Funkar både till fest och vardag. Det är min go-to frisyr när håret inte riktigt vill samarbeta. Daniela Talvitie gör det riktigt riktigt bra.

Jag är alltid på jakt efter den perfekta färgen på rouge och den här som Minttu Storgårds har är peeerfekt.

Avslutar med ännu en bild av Johanna Bradford med en drömbukett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *