Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg

Dags att gå vidare

2 jul , 2021, 21.52 Jenna Matintupa

 

Jag funderade ju för ett tag sen om att jag skulle avsluta mitt bloggande efter en vår där intresset inte varit speciellt stort. Eller intresset har det i och för sig inte varit något fel på, men kanske lusten har varit si sådär. Men det kändes inte helt rätt att bara sluta.

Så jag kommer avsluta min blogg här, men jag slutar inte blogga. Utan idag har jag faktiskt börjat en ny på Sevendays. Så jag hoppas ni vill följa med dit!

Jag hoppas få alla mina inlägg härifrån överflyttade dit, men den här bloggen kommer nog också få ligga kvar. I alla fall ett tag till, sen får vi se vad som händer. Hur som helst, från och med nu hittar ni mig på sevendays.fi/jenna-matintupa. Välkomna med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *