Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg

Nominera Mama Bites Back till Årets familjeblogg

18 okt , 2016, 08.21 Jenna Matintupa

 

Om drygt en månad går den finlandssvenska blogg- och nöjesgalan av stapeln i Vasa. För de som är obekant med Galan så är det en kväll där finlandssvenska bloggare,  inspiratörer och sociala medie-profiler uppmärksammas. Det delas ut pris i alla möjliga olika kategorier och det är upp till folket vem som vinner vad.

Processed with VSCO with t1 preset

Jag skulle bli överlycklig om ni skulle vilja nominera Mama Bites Back till Årets familjeblogg. Årets familjeblogg skall vara ”En blogg som bjuder på en inblick i familjelivet eller vardagen som förälder.” och det är ju precis det den här bloggen handlar om.

Jag delar med med mig av både de bra och de dåliga sidorna när det kommer till föräldraskap här på bloggen. Och ni har fått följa med enda från förberedelserna kring bebisens ankomst till Agnes utveckling och hur vi får vardagslivet att gå ihop. Så att ni nominerar mig (eller oss är det ju faktiskt!) skulle betyda massor och visa att ni gillar det jag gör och det bloggen representerar.

För att nominera klickar ni in er här och fyller in mamabitesback.blogg.hbl.fi under ”Årets familjeblogg”. Vem som helst kan nominera och det tar bara några minuter. På samma gång kan ni också nominera andra bloggar som ni gillar, men det är inte ett måste.

Agnes och jag skickar massa virtuella pussar till er som nominerar och visar er uppskattning! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *