Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Påskhälsningar!

26 mar , 2016, 19.16 Jenna Matintupa

 

Tänkte bara titta in och säga hej medan vi vilar mellan allt ätande. Här är det lugnt på bebbefronten och ännu så känns det inte någonstans att bebin skulle ha lust att komma ut. Dessutom har killen åkt på världens dunderförkylning så vi har gett hen en vecka till i magen så killen är fit for fight när det väl är dags.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Påskhelgen firar vi tillsammans med både mina och killens föräldrar. Mamma och pappa kom i torsdags och hittills har vi varit till Ikea, tittat in vart vi ska flytta, varit ute och ätit och hängt hemma hos oss. Idag har vi mest tagit det lugnt med en promenad och påskmiddag hemma hos oss. Imorgon åker de hem och då ska vi iväg på vår gudsons 1-års kalas och efter det kommer killens föräldrar hit och stannar till tisdag. Så det blir intensivt med familjehäng men det är bara skönt så har vi (jag) annat att tänka på än näääär ungen tänker komma.

Så nu ska vi försöka njuta av sista dagarna (eller veckorna… Hoppas inte det!) utan barn och livet som två innan allt blir annorlunda. Och förstås äta massa choko och memma! Glad påsk! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *