Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Till Agnes,Tips

Just my cup of tea

27 feb , 2017, 10.58 Jenna Matintupa

 

Godmorgon. Måndag och jag har för första dagen på nästan en vecka fått vakna klockan nio istället för klockan sex. Agnes somnade thank good om efter att hon vaknade några minuter före sex. Så slutet av förra veckan var någon sorts dimma av trötthet, pms och annars bara hormonell obalans (tror det har att göra med att vi dragit ner på amningen). Hoppas på att den här veckan ska bli lite bättre och att hon snart ska sluta vakna klockan sex…

Så även fast jag fått sova så mycket längre idag är jag förstås grötigare än någonsin, typiskt. Men men. Tänkte därför dela med mig av en finfin barnkollektion som jag snubblade över. Denna finfina vår/sommar kollektion kommer förstås från Zara Kids och innehåller ungefär allt jag gillar när det kommer till kidskläder. Naturliga färger, enkla snitt och lite lillgammal stil. Kollektionen heter Artisan Capsule och finns ute nu. Tror bestämt Agnes ett års outfit kommer komma från denna… Dessutom är stylingen på kidsen i den här helt fenomenal. Längtar så efter Agnes hår ska bli så långt att vi får det i tofs!

Vad tycker ni? Snyggt eller blää?

Alla bilder från Zara.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *