Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Två dagar som känts som en vecka

28 okt , 2020, 17.26 Jenna Matintupa

 

Den här veckan har varit galen hittills. I måndags var min puls i 120 hela dagen och jag var så stressad. Gick på högvarv och kändes som om jag hade noll koll på allt jag skulle göra, samtidigt som jag hade MASSOR att göra. Men jag fick ordning på allt. På tisdag hade jag minutsschema från nio på morgonen till åtta på kvällen, men kände mig som tur inte lika stressad som i måndags. Hade lite bättre koll då så!

Idag har jag haft en lugnare dag men ändå en hel del att fixa. Jobbet har 120 års jubileum den här veckan, och när vi inte kan ha en vecka fylld med fysiskt program får vi fylla våra kanaler med det istället. Därav mycket jobb för mig! Men kul, gillar ju mitt jobb som tur. Kan inte tänka mig att ha ett jobb som jag inte skulle trivas med. Hur står folk ut om dagarna då? För mig är det iallafall väldigt viktigt att jag trivs, annars faller motivationen genast.

Nu sitter jag i metron påväg in till stan för att träffas med vår nya marthakrets. Jag har tillsammans med Malin (min vän och also min vikarie förra året!) samlat ett gäng tjejer i vår egen ålder plus minus några år för att göra mysiga, roliga, kreativa saker tillsammans. Eller ja, det ska vi fundera kring ikväll! Jag ser så framemot det. Men nu ska jag njuta av stillheten en stund och lyssna på ljudbok tills jag är framme i stan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *