Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Samarbeten,Till Agnes

Jul i mössens hus

8 Dec , 2020, 07.59 Jenna Matintupa

 

I samarbete med Lelukauppa Tingeling Leksaker

Välkommen in till mössens hus! Innan vi lämnade Esbo hann mössen få lite jul i sitt hus. Agnes dockhus har hon fått av farmor, som själv hade det som barn. I huset finns dels möbler som funnits i huset som början, dels möbler som farfar renoverat och lagt till och en del grejer från Maileg. Jag älskar allt som kommer från Maileg, därav är nu hennes dockhus ett mushus istället.

Tingeling har ett stort utbud av Maileg-produkter och jag har alltid köpt alla Agnes möss och tillbehör därifrån. Nu inför julen har det flyttat in lite nya grejer. Ifjol fick hon en julmus i julklapp, så den behövde förstås en kompis. En julgran, för ingen jul utan julgran, golvlampan bredvid skåpet som lyser (!), ett gulligt litet kakfat med makarons och så en sovsäck i miniformat. Ja och så förstås den fina soffan och lilla fåtöljen som mössen sitter i. Hur gulligt är inte allt såna här små grejer ändå? Och fina!

Alla dessa grejer får ni tag i på Tingeling, och massor massor mer! De har många produkter som är ekologiska och miljövänliga. Ni kan antingen kolla in deras hemsida, besöka den fysiska butiken på Georgsgatan i Helsingfors eller höra av er till Kristina som har butiken, hon kan också betjäna via sociala medier. Jag tycker det är jätteviktigt att vi stöder små företag, och speciellt i år när alla har det lite tuffare. Hos Tingeling är alla hjälpsamma och gör allt för att det ska vara säkert att köpa julklappar!

Så julen är räddad för mössen, och för oss. Nu är de nya Maileg-grejerna nerpackade i en kass och snart ska de paketeras in i ett fint papper med sidenband, och så får jultomten leverera det till Agnes. Jag tror hon kommer bli överlycklig!

En kommentar

  1. Folke Svensson skriver:

    Hoppas ni får vara friska från Corona denna jul <3

    Här kommer några supertips från mig <3

    Min favorit:

    https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

    Även:

    https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

    Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

    http://www.refunder.se/b/Spara50länk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *