Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Vårens första dag

1 mar , 2021, 16.11 Jenna Matintupa

 

Första mars känns alltid som en stor dag. Nu är våren här, vi har överlevt genom vinter och nu börjar den bästa tiden. Våren, grönskan. Allt härligt som året har att komma med. Jag känner knappt något kring coronaläget längre. Det känns mest ”jaha, det var väl inte så otippat”, sen att vi levt så länge typ så som restriktionerna nu blir gör att det känns lättare. Sen att vi flyttar den här veckan gör ju att att känns lite festligare den här veckan, undantagstillstånd eller ej.

Helgen spenderade vi med att packa till största del, även om det finns ganska lite kvar att packa. Nu återstår mest sånt som vi kan packa ner först typ på onsdag. Så vi lever i någon sorts kaoslimbo just nu med lådor över allt, grejer som bara ligger överallt och ingen som orkar bry sig i att plocka undan. Men det stoppade inte mig från att beställa hem en riktigt fin vårig blombukett i fredags. Tänker att den får komma med upp sen på torsdag så har vi dessutom genast fina blommor i lägenheten! S

Behövde fixa en present på lördagen så passande på att köpa lite ”nödvändigheter” till nya lägenheten också. Vi kommer ha minst en till soffa så till den behövs kuddar, och så blev jag påsksugen därav lite påskpynt. Tyckte det blev en fin färgkombination, håller inte ni med?

Så här kan t.ex. kaninkrukan användas! Eller så får det växa påskgräs i den, vi får se. Den här med blommor i fick bli en present, vår egen är redan nerpackad i väntan på Vasa.

Och som vi väntar nu. Hur ska vi orka vänta till torsdag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *