Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Vardagslivet

Hemma på vår nya gata i Vasa

9 mar , 2021, 21.55 Jenna Matintupa

 

Jag ligger i soffan i vårt nya hem i Vasa och kroppen ömmar lite efter promenader längs snöfyllda gator, flera dagar av konstant plockande och bärande av lådor. Jag hade som mål att vi skulle ha allt uppackat under veckoslutet och nu har vi bara två lådor kvar som inte riktigt har någon plats just nu, så kan väl säga att vi lyckades ganska bra. Även om det var himla tungt i något skede. Fredag, lördag och söndag var det noll vila och fullt ös. Och nu har jag jobbat i två dagar, så tröttheten börjar bli påtaglig nu. Men det är också härligt! Att få allt på plats, hur allt börjar formas till ett hem. Vår saker, bekant, men på ett nytt ställe.

Nu börjar vardagen. Eller efter den här veckan egentligen, men i och med att det inte längre finns saker att packa upp är det bara att börja bo in sig. Vänja sig med nya rutiner, nygamla gator, skapa sig ett nytt liv. Eller samma liv, men en ny version av det. Det känns fint, rätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *