Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration

Från valborgsromantikern

28 apr , 2021, 16.11 Jenna Matintupa

 

I år blir det ännu en valborg hemma, men vem har sagt att en inte kan gå all in för det? Jag ÄLSKAR valborg. Tycker är en av de absolut mysigaste högtiderna. Alla är glada, det är vår i luften, skålar i skumpa, studentmössorna läggs på, det sjungs sånger, ballonger överallt och man träffar massa kompisar. Så brukar i alla fall valborg se ut. Sen kom förstås coronan (och småbarn för den delen också) vilket har gjort att den måste modifieras lite.

I år kommer vi ha kompisar över. Eftersom alla jobbar så kommer vi beställa pizza och köra ganska simpelt. Godis, munkar, biskvier och sånt gott till efterrätt. Och så skumpa förstås! Så eftersom maten blir ganska enkel tänkte jag satsa lite extra på att dekorera med blommor i våriga färger, hänga girlanger och ballonger runt om i lägenheten och göra det lite mer festligt. Ja och sätta på en fin klänning, klä barnen i något gulligt (Agnes kommer helt säkert inte gå med på det men…) och bara försöka få extra festlig känsla.

Alla bilder från min pinterest.

Jag samlade ett gäng bilder för att illustrera en härlig valborg i mitt tyckte. Något lätt plockmat som sallader eller pizza, färglada blommor och ljus för att pigga upp och förstås en outfit som får dig att känna dig lite extra festlig.

Det känns lite tråkigt att inte kunna gå ut någonstans och se på mösspåläggingen, höra körerna sjunga och köpa ballonger från torget, men den tiden kommer igen och vi får försöka göra det bästa av situationen. Vi får spela studentsången på vinyl i år och hoppas att få höra den live snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *