Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Till Agnes,Vardagslivet

Lägesrapport från mellosoffan

12 mar , 2016, 21.15 Jenna Matintupa

 

Lägesrapport från soffan denna lördagskväll. Har står det så still som det bara kan. Eller så känns det i alla fall. Hela veckan har jag gått och väntat på att något ska hända, men nu har jag gett upp hoppet. Fast det lät ju fel, egentligen borde jag vilja att hen ska stanna inne i några veckor ännu, men blev så inställd på att något skulle hända SNART efter måndagens läkarbesök så trodde verkligen att det skulle hända under veckan. Men nu inser jag att det kommer knappast hända på ett tag ännu, och bra är väl det. Bara lite jobbigt för mitt känsloliv att pendla så himla mycket.

Veckan har överlag gått bra, har vilat mycket och hängt hemma. Vi har gått på lägenhetsvisningar och ÄNTLIGEN hittat en. Så i mitten av april börjar vi flytta. Ska bli så skönt att få ett större ställe och inte behöva bo i en liten tvåa med en spädis. Hur det kommer vara att flytta med en spädis är en helt annan femma, men det tar vi väl då. Utöver det har bebben fått lite fina presenter i veckan som jag tänkte visa.

SAMSUNG CSC

Först ut var en försenad babyshower present av min bästis som för tillfället befinner sig på andra sidan potten. En Sophie the Giraffe med ett jätte fint kort som jag ska läsa för bebben när hen blir lite större. Bölade massor när jag läste det. Så fint med en present med tanke bakom!

SAMSUNG CSC

Av våra kompisar Ida och Rickard fick bebben det här. En skitsnygg mössa och ett örngott med ett mönster helt i min smak. Ida, som är konstnär och mönsterdesigner, gör så sjukt snygga grejer och hon skulle få designa och sy hela bebbens garderob om jag skulle få bestämma! Här kan ni kolla in vad hon gör för snygga grejs.

Ikväll är jag gräsänka eftersom killen är iväg på någon sorts babyshower för pappan, så nu ska jag fortsätta titta på Melodifestivalen och trycka i mig allt gott som jag laddat upp med. Fast är egentligen ganska mätt så är inte ens så sugen, men när en har dukat upp med chips, dipp, läsk, choko och blodapelsin känns det som om man måste äta. Om bebben bestämmer sig för att titta ut idag kan det vara för att jag ätit så mycket att hen inte längre har rum…

2 kommentarer

  1. Sannah skriver:

    <3 <3 Jag grät lite också ¨hahah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *