Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Till Agnes

Välkomna in i Agnes rum

28 maj , 2017, 22.29 Jenna Matintupa

 

*Inlägget innehåller gåvor*

Vi har bott i vår nuvarande lägenhet i lite på ett år, och under den tiden har det rum som vi nu kallar Agnes rum varit arbetsrum, kombinerat babyrum och arbetsrum, lekrum och nu enbart barnrum. Vid ungefär åtta månader flyttade vi Agnes helt och hållet till hennes eget rum på nätterna så efter det har vi mer och mer gjort rummet till hennes. Så nu tänkte jag ni kunde få ta er en titt!
Agnes rumAgnes rumAgnes rum

Bokhyllan köpte vill enkom till hennes rum från Ikea för att förvara böcker i. Enkel och stadig plus att den slukar en hel del! Fåtöljen köpte jag när jag flyttade till Åbo och har följt med sedan dess. Perfekt att sitta och vagga i när det skall nattas. Papperspåsen är från Jollyroom, planscherna från Moko Market, HAM och en gåva från Förlaget. A-et på bokhyllan är en fin liten lampa som också kommer från Jollyroom.

Agnes rum
Agnes rum

Sängen är en gammal goding från min mormors hus. Vet faktist inte hur gammal den är men den är perfekt här hos oss och går dessutom att dra ut och förlänga så länge hon växer (och inte lär sig att klättra ur sängen…). Räven är hennes all time favorite vid namn Ruben och följer med överallt. Lakanen fick hon i födelsedagspresent och är från Hemtex.

Agnes rum
Agnes rum
Agnes rum

Byrån slukar alla hennes kläder och har hängt med från vår förra lägenhet. Borde kanske borras fast i väggen men vi ska väl ändå flytta inom ett tag så den får nu bara står där tills dess. Mattan är en ny goding som jag fått av Aveo (tusen tack den är en succé!) och är den perfekta barnrumsmattan. Snygg och enkel men ändå stilren. Win win för både mamman och ungen med andra ord. Avslutar med en bild på en typ som tyckte att det här med att fota hennes rum var en värdelös idé och kröp runt och skrek på mig. Istället tyckte hon att gunga på gunghästen skulle ha varit mycket bättre program…

2 kommentarer

  1. Ida skriver:

    Hur lyser bokstaven, varmt, kallt, starkt, svagt? 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *