Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Till Agnes

Höstkläder jag gillar

25 sep , 2017, 21.16 Jenna Matintupa

 

Nu är vi här igen! Höstkläder och barn alltså. Så mycket gulligt och fint så en skulle kunna bränna hela lönen på kläder åt Agnes. I år blir det som alltid mycket mjuka sköna plagg, stickat och fina mönster. Gillar murriga färger och plagg som inte är så ljusa = funkar bra på dagis (den vita tröjan är INTE en sådan). I Agnes garderob i år har det varit mycket fokus på dagisplagg, det vill säga plagg som inte är för ljusa (fläckarna syns så mycket snabbare), mjukt och varmt (för alla timmar ute på gården).

Här nere kommer ett gäng plagg jag valt ut från de ställen som jag shoppar mest från åt Agnes: Zara, Lindex, Mini Rodini, och H&M Baby Exlucive (i den ordningen). Gärna också ekologiskt i den mån det är möjligt, vill ju ändå att Agnes ska ha de bästa möjliga. Lite vad jag gillar helt enkelt!

Björnmössa, klänning och velourtröja från Lindex. Musse Pigg-tröja från Zara. Jacka och hundtröja från Mini Rodini. Fleecehalare och gul mössa från Mini Rodini. Vit tröja och rutiga byxor från Zara. Rutig klänning och set i sidenmix från H&M. Tröja med pompoms och cashmeretröja från Zara.

2 kommentarer

  1. Dina skriver:

    Hej!
    Detta har inte med inlägget att göra 😊 Men sku vara intressant att höra om inskolningen på dagis. Hur gick den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *