Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Samarbeten,Till Agnes

Lekvänligt och lättillgängligt

9 mar , 2018, 22.00 Jenna Matintupa

 

* I samarbete med Aveo *

Nu har vi bott i vårt nya hem i två månader, och så gott som allt är på sin plats.  Väntar ännu på en spegel till hallen, i något skede ska vi få ner sängen från skären hit och så ska vi ha nya stolar och nytt matbord, men annars så. Agnes rum var dock det som jag ville ha färdigt så fort som möjligt, eftersom jag ville att hon skulle känna sig hemma direkt.

Agnes rum
Agnes rum

Dessutom fick hon ett gäng nya grejer till sitt rum, och de har verkligen varit en succé. Det lilla köket från Brio, stolen är min gamla som jag fått av mammas morfar 1994 och som han gjort, bordet från Ikeas fyndavdelning, sittpuff från Kids Concept och korgbord från Ferm Living. Hon älskar verkligen allt, och leker med det typ konstant.
Agnes rum
Agnes rum
Agnes rum

Min vision för hennes rum är att det ska kännas lekfullt och roligt. Att det ska finnas möjligheter att göra lite allt möjligt med allt, och att hon ska slippa åt allting själv. Tycker jag ha lyckats ganska bra ändå. Märks främst på i princip alla hennes saker ligger utspritt över hela rummet för det mesta. Och bokhyllan (eller de hyllor hon når till bara som tur…) töms så fort jag plockat in allt igen… Men det är ju meningen att hon ska få leka precis hur mycket hon vill där, så det är bara för mig att plocka.. 🙂

Agnes rum

Korgen är ny och kommer från Aveo som jag har ett samarbete med! Det är nämligen så att de har kampanj på Ferm Livings produkter. Hela mars får ni -20% på alla produkter, bland annat då korgen som vi har. Den funkar både som förvaring och som ett litet sidobord. Tycker den är skitsnygg och praktisk. Annars finns det en himla massa annat fint hos Aveo som jag tycker ni ska kolla in!

Klicka här för att komma dit!

En kommentar

  1. Carro skriver:

    Oj va fint! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *